Kartaca'da Staj

Kartaca'da staj pozisyonları mevcuttur. Aramıza stajyer olarak katılacak arkadaşların Haziran-Eylül ayları arasında, kesintisiz en az 2 ay süreyle bizimle çalışmalarını istiyoruz. Bunun nedeni; karşılıklı olarak harcanan zaman ve emeğin, hem Kartaca hem stajyerler için tatmin edici olmasını istememizdir.

Her yıl Mart-Nisan aylarında, öncelikli olarak websitemiz kanalıyla staj duyurularımızı yapıyoruz. Özgeçmişlerini olumlu olarak değerlendirdiğimiz arkadaşları Şişli ofisimize görüşmeye çağırıyor; olumsuz değerlendirdiğimiz adaylara da mutlaka geri dönüşte bulunuyoruz.

Staj programımızda her stajyerin şirket içi eğitimlerini takip etmekle sorumlu, stajyerin gerçek projeler üzerine ürettiklerini kontrol edecek ve gelişimini izleyecek bir rehberi var. Bunun dışında, yaptığımız değerlendirme toplantılarında stajyer arkadaşlarımızın gelişimini değerlendiriyor, onlarla çalışmaları hakkında düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Stajyer arkadaşlarımıza asgari ücret ödüyoruz.

2011 Yılı staj başvurularınızı 30 Nisan'a kadar kariyer.net üzerinden yapabilirsiniz.

Kartaca'daki açık pozisyonlara aşağıdaki "Apply Now" bağlantılarına tıklayarak başvurabilirsiniz.